Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Naš pristup

Graditeljska industrija sama je po sebi energetski intenzivna i zahtijeva brojne resurse, a pravi odgovor na to učinkovite su metode zaštite okoliša, recikliranje i gospodarenje otpadom. Društvo SWIETELSKY nastoji osigurati uporabu ekološki prihvatljivih proizvodnih postupaka i opreme u svim fazama projekta.

Kontinuirano podizanje svijesti o zaštiti okoliša i kvaliteti kod naših nam je zaposlenika vrlo važno. Njihovo neovisno razmišljanje i postupci naš su ključ uspjeha. Osim toga, zaposlenici su najdragocjeniji čimbenik uspjeha. Prilikom donošenja odluka uvijek u obzir uzimamo sposobnost, motivaciju, zdravlje i sigurnost svih naših zaposlenika. Neprestano se trudimo umanjiti negativan utjecaj naših poslovnih aktivnosti na okoliš i društvo i pojačati pozitivne učinke. Time ispunjavamo svoju odgovornost velike međunarodne graditeljske grupacije. Slijedimo načelo prepoznavanja rizika te poduzimamo odlučne radnje i promičemo prilike.

Više o pristupu održivosti društva SWIETELSKY i o sljedećim temama, pročitajte u našem Izvješću o održivosti

  1. Jačanje organizacije, str. 48, 49
  2. Dijalog s dionicima, str. 49, 50
  3. Analiza značajnosti, str. 50 - 52
  4. Ciljevi održivog razvoja, str. 52
Christian Wahlmüller, voditelj upravljanja održivošću
„Odlučni smo u promicanju svih glavnih pitanja održivosti unutar grupe i kontinuiranom poboljšavanju izvješćivanja o održivosti u pogledu transparentnosti i učinkovitosti.“

Christian Wahlmüller, voditelj upravljanja održivošću

Kontakt