Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Naš pristup

Graditeljska industrija sama je po sebi energetski intenzivna i zahtijeva brojne resurse, a pravi odgovor na to učinkovite su metode zaštite okoliša, recikliranje i gospodarenje otpadom. Društvo SWIETELSKY nastoji osigurati uporabu ekološki prihvatljivih proizvodnih postupaka i opreme u svim fazama projekta.

Kontinuirano podizanje svijesti o zaštiti okoliša i kvaliteti kod naših nam je zaposlenika vrlo važno. Njihovo neovisno razmišljanje i postupci naš su ključ uspjeha. Osim toga, zaposlenici su najdragocjeniji čimbenik uspjeha. Prilikom donošenja odluka uvijek u obzir uzimamo sposobnost, motivaciju, zdravlje i sigurnost svih naših zaposlenika. Neprestano se trudimo umanjiti negativan utjecaj naših poslovnih aktivnosti na okoliš i društvo i pojačati pozitivne učinke. Time ispunjavamo svoju odgovornost velike međunarodne graditeljske grupacije. Slijedimo načelo prepoznavanja rizika te poduzimamo odlučne radnje i promičemo prilike.

U našem aktualnom Izvještaju o održivosti pročitajte više o pristupu održivosti u koncernu SWIETELSKY i o tematskim područjima

  1. Upravljanje održivošću u koncernu SWIETELSKY, 52.-55. str.
  2. Strategija održivosti, 56.-57. str.
  3. Polja strateškog djelovanja, 58. stranica
  4. Ciljevi održivog razvoja, 59.-61. str.
  5. Slika poduzeća, izvještaj o dodanoj vrijednosti, lanac dodane vrijednosti, 62.-65. str.
Christian Wahlmüller, voditelj Odjela za upravljanje održivošću
"Odlučni smo u koncernu progurati sve važne teme koje se odnose na održivost te stalno poboljšavati izvještavanje o održivosti u smislu transparentnosti i učinkovitosti."

Christian Wahlmüller, voditelj Odjela za upravljanje održivošću

Kontakt