Swietelsky AG
  • SWIE Seite Transparenz CG Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Kodeks ponašanja

Želja nam je da nas naši javni i privatni poslovni partneri i dalje smatraju pouzdanim i kompetentnim suradnikom. Zbog toga veliku vrijednost pridajemo ponašanju koje odražava pravednost, poštovanje i integritet prema svim dionicima kao i prema našim konkurentima. Sastavili smo Kodeks ponašanja koji nas vodi; odražava naše vrijednosti i, unutar grupacije SWIETELSKY, treba biti osnova besprijekornog ponašanja u moralnom, etičkom i pravnom pogledu. Dokument koji se može preuzeti ovdje dostupan je u cijelosti svim zaposlenicima i svim relevantnim partnerima. U nastavku objavljujemo i izjavu uprave o objavljivanju posljednjeg Kodeksa ponašanja.

 

/ Predgovor Uprave

Vorstand Web 1

Poštovane dame i gospodo,

Društvo SWIETELSKY vodeće je graditeljsko poduzeće srednje i istočne Europe. Svojom pokretačkom snagom od oko 10 000 zaposlenika, preko 2,3 milijarde eura ostvarenih u prodaji i decentraliziranom organizacijskom strukturom, mi smo jedan veliki igrač na međunarodnom tržištu ali i vodeća državna i lokalna kompanija. Tijekom više od 80 godina naš razvoj karakterizira ekonomska održivost i zdravi napredak, tako da grupa danas nudi cijeli niz graditeljskih usluga najviše kvalitete, prilagodljivost i pridržavanje rokova.

Pozitivan razvoj poduzeća rezultat je spremnosti zaposlenika da se kontinuirano razvijaju i prihvaćaju izazove usmjereni prema budućnosti. Na isti način,
suočavamo se i s novim zakonskim okvirima i etičkim standardima kako bismo zadržali svoj dobar ugled pouzdanog, kompetentnog poslovnog partnera koji poštuje zakone. Pravednost, poštovanje i integritet unutar društva, ali i prema klijentima  izdvajaju nas od konkurencije.

u prosincu 2018. godine