Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Obuka zaposlenika – „Mi smo Swietelsky"

Kada govorimo o nama „Swietelskyma“, ne mislimo na osnivačku obitelj već na sve koji rade u našem društvu. U društvu SWIETELSKY potičemo osjećaj velike obitelji koja štiti sve svoje članove i međusobno se potičemo i pomažemo i držimo se zajedno kako bismo zajedno mogli oblikovati našu financijsku budućnost”.

Razlikujemo se po dobi, spolu, podrijetlu i kulturološkoj pozadini. Različiti smo, ali zajedničko nam je shvaćanje vrijednosti obitelji u kojoj se osjećate ugodno. To je misao vodilja radnog mjesta u našem poduzeću. Ova filozofija, koju kao poslodavac slijedimo već osamdeset godina, motivira i naše zaposlenike. A budući da su naši zaposlenici ono najvrjednije što imamo, društvo je uspješno samo ako su i oni uspješni.

Više o profesionalnom razvoju zaposlenika u društvu SWIETELSKY i o sljedećim temama pročitajte u našem Izvješću o održivosti

  1. Pošteni poslodavac, str. 72 - 78
  2. Obuka zaposlenika i dodatno obrazovanje, str. 79 - 81
  3. Raznolikost i jednake mogućnosti, str. 81 - 86
  4. Naš doprinos ciljevima održivog razvoja, str. 87
Michaela Gschwandtner, pripravnica u odjelu strojeva i mehanizacije
„Tehnologija je svestrana i nikada nije dosadna. To jednako vrijedi kako za dječake tako i za djevojčice. U društvu SWIETELSKY, kao pripravnica na radu s poljoprivredom i graditeljskom mehanizacijom, radim na šasijama, motorima i sustavima za prijenos snage na bagerima, gusjeničarima i dizalicama.”

Michaela Gschwandtner, pripravnica u odjelu strojeva i mehanizacije